Högtider 2023

Här är olika viktiga datum för 2023

6 tankar om “Högtider 2023

  1. Bra sida, Gillar bilden för 2020 – Viktiga datum men noterade ett fel. Det står Första Maj är en Lördag= Långhelg men Första Maj infaller ju på en Fredag i år :)

    • MANGE Min fråga lyder likadant jag kristen nightfever som finns med nattöppna kyrkor i lichtenstein luxemburg schweiz belgien tyskland holland tom kristna indien kerala och i kristna undergrounds i kina och fritt i singapor ! varför firar sverige inte sabbaten då frimurareliten sålde fattiga kvinnor och barn ? Varför firar inte man i sverige påsken med korsvägen spel som i tyskland där hela stan bär kors och man klär sig ut till JESUS apostlar PÅSKEN betydelse är min sista korsväg vem vill jag bjuda på min sista måltid mina nära och kära så klart förstår man inte påsken uppskattar du inte julen som betyder latinska carita ta hand och gör något speciellt för någon medmänniska inte är det en support asiatiska barnarbetare begär helg där jag shoppoholics mitt egna EGO egna begär kanske får jag vad jag förtjänar en liten beby eller ingenting alls men familjen skall vara NO 1 i mitt liv och inte ullared /ikea / biltema GUD välsigne och uppochnedvända fallussymboler hednisk pagan midsommar firar inte bara kristna helgadagar och jag bugar bara inför HERREN JESUS inte svenska kungen eller frimurareliten sabbaten firas med fasta för dem som inte är diabetiker och barn under 16 år som memo av fattiga kvinnor och barn som såldes av frimurarna fariseerna varje sabbatsfredag !

  2. 1 maj kommunistdagen firar inte jag firar kristen fosterfar som träder in när mina kära sjuka föräldrar går bort FOSTERFAR ST JOSEF JESUS FOSTERFAR som är barnens förebild de som har frånvarande pappa

  3. kristna firar inte aftnar med bingolotto demonen vi fastar varje afton men varje dag som juldagen påskdagen pfingstdagen nyårsdagen firar med familjen men hednigar/pagans delar på varandra pga av äktenskap 1 23456789 därför kom saul paul för att refill vad JESUS menade alla kom för att refilla informera bara HERREN JESUS föddes och sändes till männskligheten av FADERN GUD för att ÅTERLÖSA oss från VÅRA SYNDER men varje dag får han en örfil tyvärr av mina synder men uppmanar gör inte samma synder LÄR DIG AV DINA SYNDER !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s