Hur hittade du hit?

Du som kommer till den här bloggen har förmodligen klickat på en länk eller hittat adressen hit någonstans.

Jag skulle gärna veta hur du hittade hit. Ta en minut och skriv en kommentar där du berättar kort hur du hittade hit.

Tack på förhand.

/Mattias Axelsson (bloggägare)

10 tankar om “Hur hittade du hit?

 1. Jag hittade hit efter en stunds desperat Googlande då jag och familjen (läs: mest jag) blev onyktra på julafton och började tjafsa om huruvida Jesus föddes på julafton eller inte. Jag hade rätt, tack vare ditt inlägg om det :D

 2. Jag har stött på din blogg via Googlande flera gånger. Jag har givetvis sökt vidare information via fler källor sedan, men din blogg har visat sig hålla en bra kvalité både faktamässigt och skribentmässigt. Så skjuts in i mina RSS-flöden med dig! ;o)

  //Zac

 3. Hej
  Hur/varför jag hittade hit? Jo, jag letar efter fakta kring högtider och traditioner (till mina elever) och hamnade här. Dock, har jag inte tittat runt här än men när jag läser Zacs inlägg så låter det bra.

  Nu ska jag titta runt.

  Må gott

  Vänliga hälsningar Iréne

 4. Jag letade fakta om kräftor och kräftpremiären, då hittade jag en artikel i Dalabygdens tidning som hänvisade hit. Jag ville ha lite mer ”kött på benen” och sökte mig därför vidare hit.

  Mvh Lena

 5. Hittade hit då jag letade fakta om julmatens ursprung till en uppgift i en kurs jag går om människan socialt och kulturellt. Sökte på Google, and here I am.

 6. Jag hittade hit när jag av ren nyfikenhet google om Påsk; ursprung, firande och betydelse. Min frågeställning gällde kyrkans framställning av Påsken och vad som egentligen ligger bakom. Mycket intresant läsning. Jag hittade en formel för hur man räknar fram datumet för Påskdagen, vilket resulterade i ett shell script på servern 20 minuter senare. Hojta till om någon är intresserad. Ibland är det bra att veta datumet för Påsk i god tid.

  Stort tack för allt läsbart här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s